AYDIN / SÖKE - Çavdar Ferit Çavuş Ortaokulu

Çavdar Ferit Çavuş Ortaokulu

ÇAVDAR MAH. 2826 SK. NO 56 SÖKE / AYDIN
Vizyon
Ülkenin her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmak. Değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık yaratan; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak. Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine inanan; ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen,ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.
Öğretim Şekli :tam gün
Ulaşım
Ulaşım İlçe merkezine sabah mahalleden saat 08:00´de hareket eden mahalle dolmuşuyla sağlanmaktadır ve günde tek sefer düzenlenmektedir.Pazar günleri sefer yoktur.
Servis Bilgisi
Okulumuza ait servis yoktur,öğretmenlerimiz hususi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çavdar Mahallesi İl merkezi AYDIN´a Söke üzerinden 91 km,Bağarası-Bıyıklı-Koçarlı-İncirliova güzergahından 70 km uzaklıktadır.İlçe Merkezi SÖKE´ye ise 38 km uzaklıktadır.